Ehliyeti kaptırdı

Mehmet Germiyanlıgil, ikinci kez direksiyon başında alkollü yakalandı.

Geçtiğimiz aylarda alkollü araç kullandığı için ehliyetine altı ay süreyle el konulan Germiyanlıgil, daha cezası dolmadan yine alkol alıp sürücü koltuğuna oturdu ve yine polis ekiplerine yakalandı. Arkadaşlarıyla Beyoğlu’nda eğlendikten sonra Aston Martini marka aracıyla yola çıkan ve Tophane’de trafik çevirmesine takılan işadamının, yapılan muayene sonucunda 56 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Germiyanlıgil hakkında ehliyetsiz ve alkollü olarak araç kullanmak suçlarından cezai işlem uygulandı. Ünlü işadamı, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Önce bebek sonra nikâh

20 yıllık eşiyle boşanma davası halen süren ünlü diyetisyen Dr. Ender Saraç’ın sevgilisi Benan Kurtuluş, 25 Kasım’da bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Amerikan vatandaşı olması için bebeğini New York’ta dünyaya getiren Benan Kurtuluş ve Ender Saraç, sonunda ortaya çıktı. Kulağıma gelenlere göre, boşanabilmek için gereken yasal sürenin dolmasını bekleyen Ender Bey, şu sıralar çocuğunun annesi Benan Hanım’la evlilik hazırlıkları yapmaya başlamış...

El ense öpücük

İclal Aydın’la bir dargın bir barışık süren ilişkisini geçtiğimiz ay noktalayan Süleyman Toplusoy, çok geçmeden yeni bir aşka yelken açmıştı. İpek Çolakoğlu ile flört etmeye başlayan ünlü işadamını önceki gün İstinye Park’taki Masa Restoran’da gördüm. Elini bir an olsun bırakmadığı sevgilisine bir ara el ense çekip yanağını öptüren Toplusoy, İclal Aydın’ı unutmuşa benziyordu...

Büşra gelin oldu

Hürriyet Magazin Servisi’nin başarılı muhabirlerinden Büşra Bozok, 3,5 yıldır birlikte olduğu Nurettin Cem Aytek ile evlendi. Çift, Baltalimanı’ndaki Portaxe’da düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Nikâhı Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’ın kıydığı, nikâh şahitliklerini ise Petek Ertüre, Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen ve Mehmet Soylu’nun yaptığı düğüne Ali Ağaoğlu’nun da aralarında olduğu birçok ünlü isim katıldı.

Port Cratos açıldı

Tatil ve eğlenceyi bir arada sunan, açıldığı günden bu yana yerli-yabancı birçok ünlü ismin konser verdiği Kıbrıs’taki Cratos Premium Hotel’in eğlence merkezi Port Cratos, yaza merhaba dedi. Murat Bozoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı sezon açılış partisinde, Deniz Seki, Serdar Ortaç, Rafet El Roman ve Sibel Tüzün sahneye çıktı. Port Cratos’un yeni açık hava diskosu Cage için yurtdışından özel olarak getirilen dansçılar da konuklara renkli bir dans gösterisi sergiledi.

Boğaz’da defile ve yarış

10. Shop&Miles Sailing Cup’ın ilk yarışı Shop&Miles Bosphorus Cup’ın en çekişmeli etabı, bugün İstanbul Boğazı’nda gerçekleşiyor. Dolmabahçe Sarayı ile Anadolu Hisarı arasında yapılacak Boğaz etabını Reina’da izleyenleri gün boyunca Emporio Armani, Gucci, Loro Piana ve In-Formal’ın 2011 Yaz koleksiyonlarının sunulacağı defileler ve özel sürprizler bekliyor.
Yazarın Tüm Yazıları