Ehliyet sınav soruları ve cevapları açıklandı mı? | 20 Mayıs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

Ehliyet sınav soruları ve cevapları açıklandı mı | 20 Mayıs sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 11:47

Ehliyet sınavlarının bu yılki 2. sınavı 20 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı'nda (MTSAS) ilk yardım, trafik ve çevre, araç tekniği, trafik adabı alanlarından soru yöneltildi. Sürücü adaylarının gözü kulağı şimdi soru ve cevaplarda! Peki, Ehliyet sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce sürücü adayı tarafından en çok merak edilen konulardan birisi haline geldi. Ehliyet sınavları, 20 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşti. Sınavdan geçer not almayı başaran sürücü adayları direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak. Sınavların bitmesinin hemen ardından sürücü adayları, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladılar. Öte yandan sınav sonuçlarının açıklanması beklenirken adaylar sınavın soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. Peki, Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ehliyet sınavı soru ve cevapları açıklandı mı?

MTSKS 2017-2 Sınavı soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. MEB'in resmi sitesinden soru ve cevaplar önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

2017 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri sınav takvimine göre 20 Mayıs ehliyet sınavı sonuçlarının 1 Haziran 2017’de açıklanması bekleniyor. Sonuçlar, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden duyurulacak. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.

2017 EHLİYET SINAVI TAKVİMİ

2017-MTSKS-3 29 TEMMUZ 2017( saat 14.00)-Cumartesi 2017-MTSKS-4 07 EKİM 2017 (saat 14.00)-Cumartesi 2017-MTSKS-5 23 ARALIK 2017(saat 14.00)-Cumartesi

Ehliyet sınav soruları ve cevapları açıklandı mı | 20 Mayıs sonuçları ne zaman açıklanacak

BAKMADAN GEÇME!