EGOD'un yeni başkanı Akkalay

Güncelleme Tarihi:

EGODun yeni başkanı Akkalay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 12:46

EGOD'un yeni başkanı Akkalay

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ günlerde 22. yılını kutlayan Ege Otomotiv Derneği'nde (EGOD), genel kurul heyecanı yaşandı. Genel kurul sonucunda derneğin 12 yıllık başkanı Mustafa İduğ, görevi Mustafa Akkalay'a devretti.

EGOD'un 2. Sanayi Sitesi içerisinde yer alan dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurula, sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Atatürk ve tüm şehitlerin manevi huzurlarında saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığını ise Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz üstlendi. EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, "iz 12 yıl boyunca İzmir'de sektörümüzün gelişmesi için çaba sarf ettik. Bursa ve Marmara Bölgesi'nde yoğunlaşan otomotiv sektöründe İzmir'in de hak ettiği değeri görmesi gerektiğini savunduk. Yerli otomobilin İzmir'de yapılması için elimizden gelen her şeyi yaptık" dedi. Konuşmaların ardından yeni yönetimin belirlenmesi için oylamaya geçilen genel kurulda, tek liste ile yarışa katılan Mustafa Akkalay oybirliğiyle EGOD'un yeni yönetim kurulu başkanı seçildi. Başkan olarak yaptığı ilk konuşmasında derneğe emek veren herkese teşekkürlerini ileten Akkalay, "Ben de bugüne kadar derneğin çeşitli kademelerinde yönetimlerde yer alarak hizmetlerde bulundum. Bugün de başkanlık görevi bana nasip oldu. Bu bir nöbet değişimidir. Biz de zamanı gelince bu nöbeti genç arkadaşlarımıza devredeceğimizin bilinciyle, önemli olanın EGOD ve otomotiv sektörünün çıkarları olduğunu unutmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

EGOD'un yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Mustafa Akkalay, Nail Erakın, Mutlu Peksaygılı, Osman Ayhan Varolan, Mehmet Torun, Erkan Uz, Fadıl Kılınç, Erdem Gülüş, Serhat Çakmak, Mehmet Deligöz, Fatih Odabaşılar, Mehmet Karakuş, Çağlar Tenekeci, Tuncer Kesoğlu, Batuhan Bekiroğlu."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!