Eğlence hayatında bir ilk

Dünyanın en büyük eğlence merkezlerinde düzenlenen “Burlesque Party” konsepti, İstanbul’a da taşınıyor.

Özel kostümler içindeki dansçıların erotik şovları ve DJ performansının birleşiminden oluşan Burlesque Party, Türkiye’de ilk kez W Lounge’da gerçekleşecek. 15 Ocak’ta Jack Daniel’s işbirliği ile düzenlenecek gecede, Roberto Cavalli’nin gözde burlesque dansçısı Dorothy Shaw özel bir performans sunacak. Sonrasında ise Kylie Minogue partilerinin DJ’i Leomeo müzik yapacak.

Sevgili değil arkadaşız

Esin Maraşlıoğlu, Yıldırım Memişoğlu ile yaşadığı aşkın sona ermesinden sonra ortalarda pek fazla görünmemiş ve kalbinin kapılarını aşka kapatmıştı. Geçtiğimiz hafta ıstinye Park’ta bir erkekle görüntülenince yeni bir ilişkiye başladığı düşünülen Esin Hanım, yanındaki kişinin işadamı Hasan Dağcı olduğunu söyledi ve “Sevgili değil, çok iyi dostuz” dedi.

Biletler internetten

Önceki gün Kanyon’da içmimar Çağdaş Yüksel ve eşi Özben Önal Yüksel’e rastladım. Sinemaya girmek için alışveriş merkezine gelen çift, Cem Yılmaz’ın son filmi “Yahşi Batı”yı tercih etti. Biletlerini web sitesi Mybilet.com’dan alan ikili, sıra beklemeden salona girdi...

Vintage mağaza açtı

Nilgün Sapmaz, geçtiğimiz ay Bağdat Caddesi’nde mağaza açtı. Sapmaz, vintage kıyafetler sattığı mağazasında farklı moda tarzlarını benimseyenlere hizmet veriyor.

Anne-oğul eğlencede

Feraye Tanyolaç, önceki gün oğlu Kaya ile ıstinye Park’taydı. Ev alışverişine çıktığını söyleyen Feraye Hanım, Balıkev’den balık da seçtikten sonra oğlunu alışveriş merkezinin oyun evine götürdü. Anne-oğul, burada saatlerce oyunlar oynayıp eğlendi.

Hasret giderdiler

Neslihan Kozanoğlu, önceki gün lise yıllarından arkadaşı Sara Eskinazi ile buluştu. 20 yıldır ıtalya’da yaşayan Eskinazi, geçtiğimiz hafta ıstanbul’a gelmiş. Gelir gelmez de liseyi birlikte okuduğu arkadaşı Neslihan Kozanoğlu’nu aramış. ıki eski dost, Beymen Brasserie’da buluşup hasret giderdi.

Kardeşiyle buluştu

Demet Akbağ, önceki gün Nişantaşı’nda, bu semtte kırtasiye dükkanı bulunan kız kardeşi Sedef ıyibar ile buluştu. Kardeşler, Beymen Brasserie’de öğle yemeği yedi. şebnem Çapa da onları görünce yanlarına gidip, bir süre sohbet etti.

Nişantaşı’nda bir güzel

Ece Sükan, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Beymen Brasserie’de arkadaşlarıyla bir araya gelen ünlü manken, daha sonra sevgilisi Ediz Elhadef ile buluşup alışveriş yaptı.

En çok simidi özledik

Rusya’da futbol oynayan Gökdeniz Karadeniz, geçtiğimiz hafta ıstanbul’a geldi. Önceki gün eşi Serra Hanım’la Nişantaşı’nda alışverişe çıkan Karadeniz, “ıstanbul’u özlemişim” dedi. Serra Karadeniz ise simitçiden iki adet simit aldı ve “En çok simidimizi özledim” diye konuştu.

Gün sayıyorlar

Sanem Kardıçalı ve nişanlısı Ralf Tezman, yeni yılı Fransa’da karşıladı. 20 Mart’ta evlenmeye hazırlanan genç çift, yalnızca yılbaşı tatili değil, aynı zamanda düğün öncesi alışveriş yapmak için bu ülkeyi tercih etmiş.
Yazarın Tüm Yazıları