Eğitime ‘modern’ destek

Sanat galerisi İstanbul Modern, eğitim projelerine destek sağlamak amacıyla “Gala Modern” adında bir gece düzenledi.

Önceki gece İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde İstanbul Modern’de düzenlenen davet, iş ve sanat dünyasından 550 ismi bir araya getirdi. Geceye katılanlar arasında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da vardı. Bakan’a eşi Beyhan Bağış eşlik etti. Sunuculuğunu Rana Erkan Tabanca’nın üstlendiği gecede sanatçılar Taner Ceylan, Azade Köker, Ramazan Bayrakoğlu, Seçkin Pirim, Şükran Moral, İnci Eviner, Seyhun Topuz ve Ebru Uygun’un hazırladığı çalışmalar ve Kutluğ Ataman’ın tasarladığı çantalar, Raffi Portakal ve Maya Portakal yönetiminde açık artırmaya çıkarıldı. Nouvelle Vague konseriyle renklenen davet, after party ile devam etti.

Yeni koleksiyon

Modacı Seval Birinci, Sexyy-S adlı markasının yeni ürünlerini Bebek’teki Paradiso Butik’te tanıttı. Mini bir defilenin düzenlendiği tanıtıma katılan konuklar arasında Birinci’nin yakın dostu Banu Zorlu da vardı.

Papatyalar buluştu

Semra Özal’ın kurduğu, kamuoyunda “Papatyalar” adıyla bilinen Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı’nın geleneksel “5 Çayı” daveti, geçtiğimiz gün Bebek’teki Lulu’s Cafe’de yapıldı. Davete, dokuz aydır ABD’de bulunan ve kısa süre önce Türkiye’ye dönen Nazan Süzer ev sahipliği yaptı. Uzun zamandır görüşmediği vakıf üyeleri ve dostlarıyla hasret gidermek istediğini söyleyen Süzer, misafirlerini oğlu Serhan Süzer’le birlikte ağırladı. Davete katılan Semra Özal, “Papatyalarımız her an hizmete hazır, vakfımız birçok gence burs veriyor” dedi.

2012 partisi

Şişli’deki Addresİstanbul’da bulunan ve mobilya mağazası Diseno’nun yeni yıl daveti, ünlü isimleri bir araya getirdi. Mağaza sahibi Yalçın Gülen’in ev sahipliğinde düzenlenen davete Çiğdem Kayalı ve Şebnem Çapa gibi tanınmış isimler katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları