Eğitime hayırsever desteği

Güncelleme Tarihi:

Eğitime hayırsever desteği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 17:38

Eğitime hayırsever desteği

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, (DHA) - VALİ Süleyman Kamçı, 'Eğitime yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında hayırsever işadamı Fahri Mor tarafından Develi İlçesinde yaptırılan 16 derslikli Fahri Mor Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bina teslim törenine katıldı.
Törene Vali Kamçı’nın yanı sıra Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Develi ilçesinin gelişmişlik ve nüfusu bakımından Kayseri'nin önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Kamçı, “ İlçemizin ekonomisini güçlendirmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için gerek kamu gerek özel sektör gerekse siz değerli hayırseverlerimizin destekleriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından Develi İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua ile birlikte okulun bina teslimi yapıldı. Açılışın ardından hayırsever işadamı Fahri Mor okulun sembolik anahtarını Vali Kamçı’ya verdi ve protokol üyeleri okulu gezdiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!