Eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 12:04

Eğitime destek

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yeni Mahalle İlkokulu yararına yapılan kermese katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni binası iş adamı Bolat Yıldırım ve Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık tarafından yaptırılacak Yeni Mahalle İlkokulu'nu ziyaret etti.

Başkan Tütüncü, iş adamı Bolat Yıldırım, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, okul yönetimi, muhtarlar ve öğrenciler tarafından karşılandı. Yaklaşık 7 milyon lira mal olacak 24 derslikli okulun inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Tütüncü, ardından okul yararına yapılan kermesi gezdi, ikramlardan tattı, veliler ve öğrencilerle sohbet etti.

Burada veli ve öğrencilere okul hakkında bilgiler veren Başkan Tütüncü, Antalyalı çocukların geleceğini her şeyden öne koyduklarının anlatı. Tütüncü, emeği geçen herkese binlerce kez teşekkür ettiğini dile getirdi. "Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri" atasözünü hatırlatan Tütüncü, “Bizim de hep birlikte böyle bir eserimiz olsun istiyoruz. Yapımında emeği olanlardan Allah razı olsun. Okulumuzu, mahallemizi çok seviyoruz" dedi.

PARK SÖZÜNÜ ORADA VERDİ

Kermesi gezerken velilerin kahve ve yanında lokum ikram ettiğini anlatan Tütüncü, “Hazır ağzınız tatlanmışken anaokulumuzun bahçesine bir park dediler. İnşallah en kısa sürede bu park da yapılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!