Eğitimcilerden Başkan Vekili Öztürk'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Eğitimcilerden Başkan Vekili Öztürke ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 11:12

Eğitimcilerden Başkan Vekili Öztürk'e ziyaret

Haberin Devamı

Engin ERTÜRK/BAŞKALE (Van), (DHA)-VAN'ın Başkale İlçesi Belediye Başkan Vekilliği'ne atanan Kaymakam Öztürk'ü, Başkale Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ve okul müdürleri ziyaret etti.

Başkale Belediye Başkan Vekilliği'ne atanan Öztük'e tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa ve beraberindeki okul müdürleri Öztürk'ü makamına ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk ilçenin gelişmesi ve gençlerin geleceği için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çekti. Eğitimin her geçen gün daha iyi noktaya geldiğini gözlemlediğini aktaran Öztürk, şunları söyledi:

"İnşallah siz değerli eğitimcilerimizle Başkale’yi eğitimiyle anılan bir ilçe konumuna getireceğimize inanıyorum. Akademik başarı ile TEOG için kaymakamlık olarak geleceğimiz olan çocuklarımız için her zaman krediniz sonsuzdur. Geleceğimize sıcak ortamlar yaratalım ve onlar kalemine sarılsın okusun. Bu devlete güzel hizmetler vermeniz için ahlaklı, düzgün karakterli, ülkesine, milletine, devletine hizmet etmeyi bilen ve seven birileri olarak yetiştirmek için el birliği ile hepimiz sizlerin yardımcısı olarak çalışıyoruz. Geleceğiniz de güzel olsun. Sağlık ve huzur içerisinde ülkeye hizmet etme noktasında geleceğe yürüyün. Eğer ki ülkemizi gelecekte daha güçlü kılmak adına insanlarımızla mutlu ve mesut bir şekilde yaşatmak adına bir hedefimiz var ise çok çalışmamız gerekiyor. Bizler, her zaman hem halkımıza hemde çocuklarımıza hizmet etmek için buradayız. Başkaleliler her şeyin en iyisine layıktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!