Yüksek lisansta yeni alan: İnovasyon

Güncelleme Tarihi:

Yüksek lisansta yeni alan: İnovasyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 16:14

Eylül ayında yeni bir yüksek lisans programı başlatılıyor. 21’inci yüzyılın becerileri ve yetkinliklerine uygun olarak tasarlanan, birlikte öğrenme üzerine şekillendirilen ‘LITE: Öğrenme, İnovasyon, Teknoloji ve Girişimcilik’ programı yeni akademik yılda öğrencilerini alacak.

Haberin Devamı

Yeni akademik yıl yaklaşırken yeni programlar da açılıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin açtığı yüksek lisans programının adı ‘Öğrenme, İnovasyon, Teknoloji ve Girişimcilik (LITE: Learning, Innovation, Technology and Entrepreneurship)’. Bir inovasyon platformu olan Atölye işbirliğinde açılan program, eylül ayında öğrencilerini alacak. Program, öğrenen ve öğreten değil; birlikte öğrenilen bir yapıya sahip ve günümüz dünyasında başarılı olabilmek için gereken yetkinlikleri, becerileri kazandırmayı hedefliyor.

İş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan, 21’inci yüzyıl yetkinlikleri etrafında şekillenen ‘LITE’ öğrencilerine, girişimci bir bakış açısı ve hedeflerine yönelik adım atabilme ve sonuç alabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanıyor. Programın öğrencilere, yeni ve gelişmekte olan teknolojilerin girişimcilik açısından önemini aktararak girişim sürecinde fikir üretme, geliştirme, yatırımcıya sunma, şirketleşme, reklam ve pazarlama teknikleri konularında da uzmanlık kazandıracağı belirtiliyor.

BAKMADAN GEÇME!