YGS ile merak ettikleriniz 'Uzmana Sor'da cevap buluyor..

Güncelleme Tarihi:

YGS ile merak ettikleriniz Uzmana Sorda cevap buluyor..
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 15:00

YGS sınavı sonuçları 28 Mart'ta açıklandı. Adaylar aldıkları puanlarla nereleri tercih edebileceğini araştırmaya başladı. Aldığınız puanla girebileceğiniz bölümlerle ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabı Hürriyet.com.tr'de.. Uzmanlarımız online olarak sorularınıza cevap verecek. Uzmana sor sayfalarımız ile YGS sınavının ardından tüm merak edilenler haberimizde..

Haberin Devamı

İki milyon 265 bin 844 adayın başvurduğu YGS sınavının sonuçları açıklandı. Bu yıl birçok değişiklik yapıldı. Bunların en başında da 15 dakika kuralı var. Bu yıl sınava girmeyen aday sayısı geçen yıla göre daha fazlaydı. Bu sayınını artmasının nedeni ise 15 dakika kuralı olduğu tahmin ediliyor.

Peki puanını öğrenen aday hangi bölümü ya da üniversiteyi tercih edebilecek? Hürriyet Gazetesi ve Okan Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Uzmana Sor’ uygulamasıyla bu konuyla ilgili aklınıza takılan soruları eğitim uzmanlarına sorabilecek ve 24 saat içinde online cevap alabileceksiniz.

YGS ile merak ettikleriniz Uzmana Sorda cevap buluyor..

UZMANLARA SORU SORMAK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Hangi bölümlerin puan türünün değiştiğini, puan türleriyle hangi bölümlere yerleşebileceğinizi, bu yılki Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi’nde (ÖSYS) yapılan değişiklikleri ve merak ettiğiniz diğer tüm soruları uzmanlara yöneltebilirsiniz.

Sizlerden gelen soruları Hürriyet Gazetesi Eğitim Servisi Müdürü Nuran Çakmakçı, Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin ve Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Rehberlik Koordinatörü Cihan Yeşilyurt yanıtlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!