Work and Travel kayıtları başladı

Güncelleme Tarihi:

Work and Travel kayıtları başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 15:32

ABD tarafından hazırlanan dünyanın çeşitli bölgelerinden ve kültürlerinden binlerce öğrenciye yasal olarak barınma ve çalışma imkânı sağlayan kültürel değişim programı Work and Travel kayıtları başladı.

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) tarafından hazırlanan dünyanın çeşitli bölgelerinden ve kültürlerinden binlerce öğrenciye yasal olarak barınma ve çalışma imkânı sağlayan kültürel değişim programı Work and Travel kayıtları başladı. Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı aracılığı ile kayıt yapan öğrenciler Endaca online İngilizce dil eğitimi kazanma şansı bulabiliyor.

En tercih edilen iş  alanları kafe ve restoranlar

Work and Travel programında öğrenciler genellikle çalışırken eğlenebilecekleri işleri tercih ediyor. Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Genel Müdürü Gökmen Özdemir “Erken kayıt yaptıran öğrenciler iş ve bölge seçiminde öncelik kazanıyor. Kaliteli ve güvenilir iş imkânlarına sahip oluyor. En çok tercih edilen ve kontenjanı en hızlı dolan işler ise eğlence ve su parkları, kafe ve restoranlar oluyor. Bu işler sayesinde öğrenciler hem yeni insanlarla tanışarak İngilizcelerini geliştiriyor hem de eğleniyor. Bu yüzden Work and Travel’da iş ve bölge seçimi açısından en önemli nokta erken kayıt oluyor” dedi.

Haberin Devamı

Programa katılabilmek için öğrencilerin, 18-25 yaş aralığında, 4 üzerinden minimum 2.00 ortalamaya sahip, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olması gerekiyor. Ayrıca minumum konuşma seviyesinde İngilizce bilgisi ile farklı kültür ve çalışma şartlarına uyum sağlayabilmeleri önemli. Program sürecince konaklama seçenekleri işlere göre değişiyor ve süreç başlamadan önce kesinleşiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!