Velilere korsan servis uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Velilere korsan servis uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 14:14

Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi velileri korsan servise karşı uyardı. Şahin, şoför kartı ve oda kaydı bulunmayan servis şoförlerinin tercih edilmemesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Korsan servisin çocukların hayatını tehlikeye attığını belirten Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, bazı şoförlerin akşam başka işte çalışıp sabah okul servisi şoförlüğü yaptığını ve uykusuz kaldıklarında kazaya neden olabileceğini ifade etti. Şahin, “Bazı aileler günlük okul servisi değiştiriyor. Odaya kayıtlı şoförler sezonu tamamlamak zorunda. Şoförlerimizin gerekli tüm belgeleri kayıtlı ve her yıl güncelleniyor. Veliler olumsuz bir durumda korsan serviste muhatap olacak kişi bulamıyor” diye konuştu.

Mesaj sistemiyle talep eden ailelerin, çocuğunun durumunu öğrenebildiğini belirten Şahin, velilerden gelen şikayetlerin de kayıt altına alınarak değerlendirildiğini söyledi. Şahin, “Bu yıl hayata geçecek olan Araç Takip Sistemi ile servislerin kaç kilometre hızla hareket ettiği, okula ulaşıp ulaşmadığı, trafikteki durumu bilgisi de oda tarafından takip edilecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!