Veliler okulun taşınmaması için imza topladı

Güncelleme Tarihi:

Veliler okulun taşınmaması için imza topladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2015 16:30

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde çocuklarının eğitim öğretim gördüğü okulun taşınmasını istemeyen veliler, karara tepki göstererek imza kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Sandıklı merkezdeki Çakır Mahallesi’ndeki Atatürk İlkokulu’nun Ulupınar Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan yeni binaya taşınacağı haberi üzerine toplanan veliler, duruma tepki gösterdi. Okul bahçesinde imza toplayan veliler, hazırladıkları dilekçe ve imzaları kaymakamlık ve milli eğitim müdürlüğüne vereceklerini söyledi.

Veliler adına konuşan Suat Seyman, okulun taşınmasını istemediklerini belirtirken, bunun en büyük nedeninin ulaşım olduğunu anlattı. Her velinin servis tutamadığını vurgulayan Seyman, "Bundan dolayı hem öğrenciler hem veliler olarak istemiyoruz. Benim kızım başka okula gitmek istemiyor. Çocuklar buraya alıştı, ayrılmak istemiyor. Buraya Kız Sağlık Meslek Lisesi yapılıyor. Buraya gelecek çocuklar 14- 15 yaşlarında, bizim çocuklarımız ise 7 ila 11 yaş arasında. 7 ila 11 yaş arasındaki çocukların mı yoksa 14-15 yaş arasındaki çocukların mı şartları zordur? Bundan dolayı veliler olarak tepki gösteriyor ve okulumuzun taşınmasını istemiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!