Üniversiteye 32 akademisyen alınacak

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteye 32 akademisyen alınacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 15:35

Ankara’da bulunan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına toplam 32 akademisyen alınacak.

Haberin Devamı

Yıldırım Beyazıt Üniversi’nin, Resim Gazete’de yayınlanan ilanına göre kurumun profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına toplam 32 akademisyen alınacak. Adayların istenen belgelerle birlikte, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere başvurması isteniyor. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvuru dilekçelerinde adayların yazışma adresleriyle telefon numaralarının bildirilmesi gerekiyor. İlan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular geçersiz sayılacak.

Profesör unvanı olanlar, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına; doçent unvanı olanlar da doktor öğretim üyesi kadrolarına başvuru yapamayacak. Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, daha önce çalışıp ayrılsalar dahi, çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini başvuru belgesine eklemesi gerekecek. Başvuruların ardından atanmaya hak kazananların ‘Eğiticilerin Eğitimi’ ile ilgili belgeye sahip olmaları gerektiği belirtiliyor. Bu belgesi olmayanların eğitime katılıp belge alıncaya kadar atamaları yapılmayacak.

BAKMADAN GEÇME!