Üniversiteden, Mustafa Koç anısına onur ödülü

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteden, Mustafa Koç anısına onur ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 16:30

Okan Üniversitesi 2015 Meslek Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Tuzla'daki kampüste düzenlenen törende, 16 kategori ile 3 özel ödül sahiplerine verildi. Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, Mustafa Koç anısına hazırlanan onur ödülü, Koç Holding Üst Yöneticisi Levent Çakıroğlu'na takdim etti.     

Haberin Devamı

Bekir Okan, yaptığı konuşmada, onur ödülüne iş adamı, spora önem veren Mustafa Koç'un layık görüldüğünü belirterek, "Onu rahmetle anıyorum.” dedi.     

Levent Çakıroğlu da Mustafa Koç'un, liderliği, vizyonu, hayırseverliği, en önemlisi de insani değerleriyle silinmeyecek izler bıraktığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Konuşmanın en zor olduğu anlardan biri. Mustafa Bey ile birçok ödül töreninde bulunduk. Birçok başarıları paylaştık. Sizler tanıyorsunuz. Bu memleket çok değerli evladını kaybetti. Biz de çok değerli patronumuzu kaybettik. Ödül için teşekkür ediyorum. Mustafa Bey'i bu vesileyle özlemle, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.”      

Okan Üniversitesinin 21 bin öğrencisi ve ünlü isimlerin yer aldığı jüri tarafından "En başarılı tiyatro sanatçısı" ödülü Zeki Alasya ve Metin Akpınar'a, "En başarılı Haber sunucusu" ödülü Fox TV'den İsmail Küçükkaya'ya, "En başarılı medya yöneticisi" ödülü Star TVden Ömer Özgüner'e, "En Başarılı dizi oyuncusu" ödülü Özge Özpirinççi ve Oktay Kaynarca'ya, "En başarılı dizi yapımcısı" ödülü Raci Şaşmaz ve Bahadır Özener'e, "En başarılı yönetmen" ödülü Paramparça ile Cevdet Mercan'a, "En başarılı magazin programı" ödülü Show TV'den Cumartesi&Pazar Magazin ile Ömür Sabuncuoğlu'na, "En başarılı moda tasarımcısı" ödülü DB Berdan-Deniz&Begüm Berdan'a, "En başarılı moda fotoğraf sanatçısı" ödülü Serhat Hayri'ye, "En başarılı şef" ödülüne televizyon dalında Refika Birgül'e, "En başarılı sosyal medya fenomoni" ödülü Kadir Doğrubakar'a, "En başarılı üst yönetici" ödülü Turkcell'den Kaan Terzioğlu'na, "En başarılı müzik sanatçısı" ödülü Can Banomo'ya, "En başarılı radyo programcısı" ödülü Power Grup'tan Bay J'ye verildi.     

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!