Avrupa’ya ileri anestezi eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Avrupa’ya ileri anestezi eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 14:24

Avrupa’dan gelecek anestezistler Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda ‘ileri anestezi’ eğitim alacak.

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Avrupa Anesteziyoloji Derneği’nin ‘Uzmanlık Öğrencileri Değişim Programı Merkezi’ unvanını kazandı. Üniversite bu kapsamda, tüm Avrupa’da farklı merkezlerde eğitimleri devam eden uzmanlık öğrencilerine 3 aylık süre ile ileri anestezi eğitimi verecek.

DEĞERLERİMİZİ ÖĞRENSİNLER
Ankara Üniversitesi olarak uluslararasılaşmaya, eğitimde kaliteye ve akreditasyona çok önem verdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erkan İbiş, konuyla ilgili şunları söyledi:
“Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, akredite birimleriyle uluslararası alana dönük eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Uluslararası akreditasyonu olan tıp fakültesindeki anestezi bölümümüzün dünyanın değişik ülkelerinden anestezistlere yönelik eğitimini de çok önemsiyoruz. Bu bağlamda, Avrupa Anesteziyoloji Derneğince ülkemize eğitim için gönderilen anestezistlerin eğitim sürecinde iyi bir eğitim almalarının yanı sıra ülkemizin kültürünü, geleneklerini ve değerlerini öğrenmelerini de arzu ediyoruz. Eminim ülkemize gelen anestezistler bu süreci başarılı ve mutlu bir şekilde tamamlayacak, ülkelerine Türkiye ve Ankara Üniversitesi dostu olarak dönecekler.”

BAKMADAN GEÇME!