TUS’ta ek yerleştirme için başvurular başladı... Başvuru ücreti ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

TUS’ta ek yerleştirme için başvurular başladı... Başvuru ücreti ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 11:26

2017-TUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Tıpta Uzmanlık Giriş Sınavı (TUS) başvuruları https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacak. Peki TUS’ta ek yerleştirme için başvuruları için son gün ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?

Haberin Devamı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nden (ÖSYM) yapılan açıklamaya göre, 2017-TUS İlkbahar Dönemi ek yerleştirme tercihleri, 17-24 Ağustos’ta alınacak. ÖSYM'den yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“2017 TUS İlkbahar Dönemi: Ek Yerleştirme Tercihlerinin Alınması 2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS) İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri,17-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacak. Ek yerleştirme, 2017-TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu’nda yer alan ilke ve kurallara göre gerçekleştirilecek.”

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

 Ek yerleştirme ücreti 15.00 TL’dir. Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacak. Banka/ATM’den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün saat 23.59’a kadar yatıracaklar. Bu ücreti yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri, yerleştirme işlemi ne alınmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!