TUS tercihleri başladı - İşte tercih kılavuzu

Güncelleme Tarihi:

TUS tercihleri başladı - İşte tercih kılavuzu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 15:48

TUS (Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) tercih süreci bugün başladı. ÖSYM, TUS’a (Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) girecek olan öğrencileri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabı üzerinden bilgilendirdi. Peki TUS (Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) tercih başvuruları için son gün ne zaman?

Haberin Devamı

TUS (Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı) tercih başvuru sürecinin ayrıntıları belli oldu. İlk bilgilendirmeyi resmi sayfası üzerinden yapan ÖSYM, TUS tercih kılavuzu yayımladı. Peki tercihler hangi tarihler arasında gerçekleşecek?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS) Sonbahar Dönemi tercih işlemlerinin başladığını duyurdu. Buna göre, 5-12 Ocak arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden TC Kimlik Numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak internet aracılığıyla tercih yapılabilir. Tercih ve yerleştirme işlemlerinde, 2017- TUS Sonbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu’ndaki kurallar uygulanacak. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar süresi içinde internet aracılığıyla işlemlerini yapabilecekler.

Haberin Devamı

TUS TERCİH KILAVUZUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!