TEOG Kazanım Testleri 2015 - 2016 Yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

TEOG Kazanım Testleri 2015 - 2016 Yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2015 11:33

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından 8'ni sınıflar için hazırlanan TEOG Kazanım Kavrama Testleri yayınlandı. TEOG Kazanım Testleri nereden indirilir? TEOG kazanım testlerinde hangi dersler var? TEOG Güz Dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÖDSGM) tarafından  5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar ve lise mezunlarına ait destekleme ve yetiştirme çalışmalarını sağlamak için hazırlanan MEB Kazanım Kavrama testleri yayınlandı. Testler başta TEOG 2.dönem sınavlarına hazırlanan öğrencilerin olmak üzere 5'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar tüm öğrencileri kapsıyor.

MEB KAZANIM KAVRAMA TESTLERİ NASIL HAZIRLANDI?

Kazanım kavrama testleri, Türkiye'nin farklı illerindeki okullarında görevli ve fiilen ders gösteren 150 öğretmen tarafından üretildi. Soruları üreten öğretmenlerin dışında farklı bir grup olarak 34 öğretmen ise tüm testleri redaksiyon işleminden geçirdi ve 37 akademisyen de akademik incelemeye tabi tuttu.

TEOG Kazanım Testleri 2015 - 2016 Yayınlandı

Haberin Devamı

Görsel temsilidir

Yıllık planlara uygun biçimde periyodik olarak yayınlanacak testler ve cevapları, gruplar halinde edinmek isteyen öğrenciler, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden PDF formatında ücretsiz olarak indirebilirler.

KAZANIM KAVRAMA TESTLERİNDE HANGİ DERSLER VAR?

5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar ve lise mezunlarına ait destekleme ve yetiştirme çalışmaları için hazırlanan kazanım kavrama testlerinde sınıflara göre farklılık gösteren Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Edebiyatı, Dil ve Anlatım, Felsefe, Psikoloji, Matematik (Temel Düzey), Matematik (İleri Düzey), Sosyoloji ve Geometri gibi dersler yer alıyor.

TEOG Kazanım Testleri 2015 - 2016 Yayınlandı

TEOG KAZANIM TESTLERİ NASIL İNDİRİLİR?

PDF formatında temin edilebilen kazanım testleri, gruplar halinde indirilebiliyor. Testleri indirmek için aşağıdaki linke tıklanması ve istenilen derslerin seçilmesi gerekiyor. Ardından Soruları ve cevapları indirilmek istenen dersin üzerine gelerek tıklanması gerekli. Bundan sonra ise sorular otomatik olarak indiriliyor.

Haberin Devamı

MEB KAZANIM KAVRAMA TESTLERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KAZANIM TESTLERİNDEN YARARLANMAK İÇİN ÖDSGM'NİN İZNİ GEREKİYOR

“KILAVUZ, YILLIK PLANLAR, MODEL DERS DAĞILIMLARI, HAFTALIK DERS SAATİ DAĞILIMLARI, ÖN DEĞERLENDİRME SINAVLARI, DEĞERLENDİRME SINAVLARI ve KAZANIM KAVRAMA TESTLERİ”nin telif hakları tümüyle MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne (ÖDSGM) aittir. Materyallerin hiçbiri, dolaylı dahi olsa ticari amaçla izinsiz kullanılamaz. Ayrıca sınavlar ve testler, kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz; kısmen ya da tamamen basılamaz. Kullanım koşulları ÖDSGM’nin iznine tabidir. Bununla birlikte sınav ve testler “ön nüsha” niteliğinde olduğu hâlde ÖDSGM; kapsam ve içerikte değişiklik, ekleme ve çıkarma yapabilir.

BAKMADAN GEÇME!