Teknoloji ve eğitim fuarı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji ve eğitim fuarı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2018 11:28

Eğitim Teknolojileri Derneği’nin (EĞİTEKDER) düzenlediği ‘Teknoloji ve Eğitim Fuarı 2018 (TEF)’ 19-20 Mayıs’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak. Fuar üniversiteler, devlet okulları ve özel okullarla; başta bilgi teknolojileri, eğitim teknolojileri olmak üzere eğitimin her alanında faaliyet gösteren markaları biraraya getirecek.

Haberin Devamı

Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek, sloganı “Eğitimi Kodla” olan ve iki gün sürecek TEF 2018’de ziyaretçiler, eğitim teknolojileri alanında hizmet veren kurum ve kişilerin gerçekleştireceği uygulamalı oturumları da takip etme imkânı bulacak.

TEF 2018 etkinliğinin konuşmacıları arasında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Kayhan Karlı, Dr. Kerem Dündar, Ercan Altuğ Yılmaz,  Blackboard Hanny Alshazly, Lego Education Kirsten Siebach, Prof. Dr. Feza Orhan, Prof. Dr. Şirin Karadeniz ve Doç. Dr. Sencer Çorlu gibi birçok isim de var. Fuarda farklı oturumların yanı sıra panel, çalıştay ve atölyeler de yapılacak. Eğitim teknolojilerindeki yeni gelişmeler akademik ve pratik olarak masaya yatırılıp, sektörün her kesimi tarafından takip edilmesine olanak sağlayacak.

BAKMADAN GEÇME!