Tarkan’dan Darüşşafaka yararına konser

Güncelleme Tarihi:

Tarkan’dan Darüşşafaka yararına konser
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 10:33

Sanatçı Tarkan, Darüşşafaka yararına yapılan "Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin" konserinde sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Volkswagen Arena'da gerçekleşen konserde hayranlarına "canlarım" diyerek seslenen sanatçı, bugün hayırlı ve güzel bir sebeple bir araya geldiklerini söyledi.     

Bugüne kadar çok kıymetli projelere imza atan Darüşşafaka Vakfı'nın bir etkinliğinde buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarkan, konserden elde edilen gelirle Darüşşafaka Vakfı'na sanat merkezi açılacağını söyledi.     

Tarkan, "Yetenekli çocuklarımızın yeteneklerini keşfedecekleri bir sanat merkezi. İnşallah birer başarılı sanatkar olurlar ve biz de gurur duyarız onlarla. Tekrar tekrar teşekkürler hepinizin katkılarına. Çocuklar ve sanat için daha heyecanlı lütfen" dedi.     

"Gül Döktüm Yollarına" isimli şarkısını Darüşşafaka öğrencileri için seslendiren sanatçı, "Galiba 22-23 sene olmuş. Birlikte söyleyelim o güzel şarkıyı. Darüşşafaka'nın şimdiden çok başarılı olacak öğrenci adaylarının yollarına güller dökelim mi? Onlar da güller gibi açsınlar ve çok güzel şeyler başarsınlar" diye konuştu.     

Haberin Devamı

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Tarkan'ın konserinden elde edilen gelir, Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde sanat merkezi kurulması için harcanacak.     

Her öğrencinin 5’inci sınıftan itibaren bir enstrüman eğitimi aldığı Darüşşafaka'da, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" ilkesi doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz ve yetenekli 1000 kadar öğrenci yatılı ve tam burslu eğitim alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!