Tabloyla çocukların umutları yeşerecek

Güncelleme Tarihi:

Tabloyla çocukların umutları yeşerecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2019 13:04

Pek çok insanın emeğiyle hazırlanan bir tablo, ilkokula bağışlandı. 23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Mersinliler tarafından ‘Bir Tablo Bin Fırça’ projesi olarak hazırlanan tablonun çocukların umutlarını yeşertmesi amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Etkinlik, her yaş grubundan insanın katılımıyla gerçekleşti. Nuit Reklam Ajansı’nın yönettiği projenin sanat yönetmenliğini, ressam Cemil Özçelik yaptı. ‘Bir Tablo Bin Fırça’ projesi yediden yetmişe bir çok sanat severin gönlünde taht kurdu. Proje bitiminde tablonun bağışlanacağı duyurusuna bir çok talep geldi. Bunlardan biri olan Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu, tablonun sahibi oldu. Çocukların hayallerini ve umutlarını yansıtan bin fırçalık bu tablo, yine çocukların umutların yeşertecek noktada yerini aldı.

Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu’nu temsilen tabloyu teslim alan okul müdürü Kenan Sar, böylesi bir dayanışmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Çocuklar adına birlikteliğin ve paylaşmanın önemini belirterek, emeğe ve sanata olan desteği olanlara da teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!