2017 AÖF sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı! AÖF 3 ders sınavları ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

2017 AÖF sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı AÖF 3 ders sınavları ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 18:26

AÖF bahar dönemi final sınavı sonuçları binlerce Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde AÖF sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından açıklandı. AÖF sınavlarının açıklanmasının hemen ardından binlerce öğrenci sonuç sorgulama sayfasına akın etti. AÖF final sonuçlarının ardından öğrenciler mezun olabilmek için kalan dersleri için de sınava girecekler. Peki, AÖF 3 ders sınavları ne zaman yapılacak? İşte, AÖF sınav sonucu sorgulama sayfası.

Haberin Devamı

3-4 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınav sonuçları adayların erişimine açıldı. Final sınavı neticesinde mezun olup olamayacaklarını veya bir üst sınıfa geçip geçemeyeceklerini öğrenecek olan öğrenciler, AÖF sınav sonuçları açıklamasının yapılmasını merakla bekliyordu. Anadolu Üniversitesi tarafından Türkiye genelinde yapılan AÖF sınavı sonuçları 13 Haziran Salı günü akşam saatlerinde açıklandı. İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama sayfası ve bu yıl ilk kez uygulamaya konulan 3 ders sınavı hakkında detaylı bilgiler!

SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

AÖF final sonuçlarının ardından öğrenciler mezun olabilmek için kalan dersleri için de sınava girecekler. Tek ders sınavı olarak uygulanan sınavlar alınan karar ile üç ders sınavına çevrilmişti. Adaylar 22 Temmuz 2017'de üç ders sınavına girecekler.

Haberin Devamı

AÖF SINAV SONUCU İTİRAZI

Açıköğretimliler muafiyet işlemi yapılan derslerini başvurular tamamlandıktan sonra 45 gün içinde aof.anadolu.edu.tr adresinde Öğrenci Otomasyonunda Durum menüsünde Akademik Durum panelinde MU notuyla görebilecektir. Ayrıca açıklanan muafiyet sonuçları ve itiraz tarihleri ile ilgili duyuru www.anadolu.edu.tr/acikogretim sayfası Duyurular kısmında yayımlanacaktır. Muafiyet sonuçlarına itiraz süresi 5 iş günüdür.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!