Soruyu çöz, ödülü kap

Güncelleme Tarihi:

Soruyu çöz, ödülü kap
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2018 17:46

Gaziantep Valisi Davut Gül, Yavuzeli ilçesinde ziyaret ettiği bir okulda öğrencilere yönelttiği matematik sorusunu bir hafta içerisinde çözenlere ödül sözü verdi.

Haberin Devamı

Gaziantep Valisi Davut Gül, ilçe ziyaretleri kapsamında Yavuzeli Kaymakamı Eyüp Gürdal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İlbeyli ile Yavuz Selim Ortaokulu’nu ziyaret etti. Gül, öğrencilere yönelttiği matematik sorusunu bir hafta içerisinde çözenleri ödüllendirecek.

Okulla ilgili bilgi alan Gül, daha sonra girdiği bir sınıfta öğrencilerle sohbet etti. Sohbet sırasında öğrencilere matematik sorusu yönelten Vali Gül, "Sekiz tane sekiz rakamımız olacak. Bununla dört işlem yapacaksınız ve her birini bir kez kullanarak, 1000 rakamını bulacaksınız. Bir hafta da süre veriyoruz, hemen cevabını istemiyoruz. Ne eksiği ne fazlası olacak. Her sekizi bir sefer kullanacaksınız. dört işlem yapacağız, 1000’i bulacağız. Hiçbir kelime oyunu yok bunda. Başarılı olana ödül vereceğiz. Bir hafta sonra bulursanız kaymakam beye gelip söyleyin, ödül vereceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Soruyu çöz, ödülü kap

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "Cevap verecek kardeşlerimi heyecanla bekliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!