"Örnek müdür"e takdirname

Güncelleme Tarihi:

Örnek müdüre takdirname
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2007 15:50

Manisa Valisi Refik Aslan Öztürk, yoksul öğrencileri dershaneye göndermek için okulun arkasındaki tarlada yetiştirdiği domatesleri pazarda satan Yeşilköy Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okulu Müdürü Okan Şahin'e takdirname verdi.

Haberin Devamı

Düzenlenen törende konuşan Vali Öztürk, Okan Şahin'in, unutulan tipteki köy öğretmenlerinden olduğunu belirterek, 3 yıl önce atandığı köy okulunun şartlarını iyileştirmek için verdiği çabadan çok etkilendiğini söyledi.
İnsanın, işini samimiyetle yapmasının önemli olduğunu ifade eden Öztürk, “Her kademedeki, her görevdeki insan, işini bu anlayışla yaparsa bütün sorunlar çözülür” dedi.

Okul Müdürü Okan Şahin'in geçmişte de İzmit depreminde işe yaramaz hale gelmiş prefabrik konutları kendi imkan ve çalışmasıyla belli seviyeye getirdiğini belirten Öztürk, asıl takdir ettikleri konunun, 3 yıl önce girdikleri seviye tespit sınavlarında ilk 50'de olan öğrencilerin başarısını artırarak, 3 yıl sonra ilk 10'a girmeleri olduğunu ifade etti.
Öztürk, Okul Müdürü Şahin'in davranışının başkalarına da örnek olmasını istedi.

Haberin Devamı

Okan Şahin de basında haberlerinin yer almasından sonra 2 büyük firmanın marketlerinde satmak üzere domates almak için kendileriyle irtibat kurduğunu belirterek, “Artık pazarlama sorunumuz kalmadı” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Öztürk Yeşilköy Şehit Gürkan Gökçek İlköğretim Okulu Müdürü Okan Şahin'e takdirname vererek başarılarının devamı dileğinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!