Online üniversite tercih fuarı 19 Temmuz’da

Güncelleme Tarihi:

Online üniversite tercih fuarı 19 Temmuz’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2016 16:39

Üniversite tercih dönemi öncesi online üniversite tercih fuarı gerçekleştirilecek. www.universitefuari.com adresinde düzenlenecek olan VEF Üniversite Fuarı, 19-20-21 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Haberin Devamı

Endless Group bünyesinde kurulan Endless Fairs’ın düzenlendiği VEF Üniversite Tercih Fuarı, 19-20-21 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Türkiye’nin ilk ve tek online üniversite tercih fuarı olan etkinlikte, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversiteleri ağırlanacak. Fuarda öğrenciler farklı üniversite ve bölümlerle ilgili tüm alternatifleri inceleme fırsatı yakalayacak. Ayrıca dilerlerse kurum görevlileriyle kameralı olarak birebir görüşme de yapabilecek. 19-20-21 Temmuz tarihlerinde www.universitefuari.com adresinde düzenlenecek olan VEF Üniversite Fuarı; öğrencilere fuar kalabalığından ve karmaşasından uzak bir şekilde rahatça üniversiteleri değerlendirme ve broşür, afiş, katalog gibi materyallere tek tıkla ulaşabilme olanağı sağlayacak. Ayrıca ziyaretçiler, üniversiteler tarafından organize edilen seminerlere de katılarak bilgi alabilecek. Fuar sona erdikten sonra platform yedi gün boyunca offline olarak ziyaret edilerek dokümanlara ulaşılabilecek. Bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlar vasıtasıyla ziyaret edilebilecek olan VEF Üniversite Fuarı’na dünyanın her yanından erişilebilecek. Ayrıca fuar kapsamında katılımcı öğrenciler 500 bin TL’ye varan burs ve sürpriz hediyelerden de faydalanabilecek.

Haberin Devamı

YERLİ, YABANCI ÜNİVERSİTELER FUARDA

Öğrencilere tercih döneminde birçok alternatif sunan fuarda Türkiye’nin önde gelen vakıf üniversiteleri ve birçok devlet üniversitesi katılacak. Aynı zamanda dünyaca ünlü London School of Commerce, INTO, California Language Academy, Griffith College, Concordia University of Chicago, University of the West of Scotland ve süreci devam eden üniversitelerde fuarda yer alacak.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!