Okulunda kalp krizi geçirerek öldü

Güncelleme Tarihi:

Okulunda kalp krizi geçirerek öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 16:38

ANTALYA Gebizli Lisesi 11'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Emre Cebe, beden eğitimi dersinde oynadığı futbolun ardından geçirdiği kalp krizi sonucu öldü. Kalecilik yapan Cebe'nin, Rüştü Reçber'i kendisine idol olarak seçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

Olay bugün öğle saatlerinde Meydan semtinde bulunan Gebizli Lisesi'nde meydana geldi. Lisenin Türkçe-Sosyal Bölümü 11'nci sınıf öğrencisi Emre Cebe, beden eğitimi dersinde sınıf arkadaşlarıyla birlikte futbol oynadı. Kalecilik yapan Cebe, maçtan sonra üzerini değiştirmek için çıktığı sınıfta fenalaşarak yere yığıldı. Arkadaşları ve öğretmenlerinin çağırdığı 112 Acil Servis sağlık ekibi, yerde baygın şekilde yatan öğrenciye müdahale etti. Emre Cebe'nin kalbinin durduğunun anlaşılması üzerine 112 görevlileri kalp masajı yaparak genci hayata döndürmeye çalıştı. Bir süre sonra kalbi atmaya başlayan Emre Cebe, ambulansla en yakında bulunan Özel Anadolu Hastanesi'ne götürüldü.

Yaklaşık 1 saat boyunca kalp masajı yapılarak hayata döndürülmeye çalışılan Cebe, kurtarılamadı. Cebe'nin cenazesi, aynı hastanenin morguna götürüldü. Doktorlar, Emre Cebe'nin kalp ve solunum yetmezliğine bağlı olarak öldüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Genç öğrencinin en büyük tutkusunun futbol olduğu, kaleci Rüştü Reçber'i idol olarak gördüğü belirtildi. Emre Cebe'nin cenazesi, askerde olan ağabeyinin izin alıp gelmesinin ardından toprağa verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!