Öğrencilerden kanserli çocuklara destek

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden kanserli çocuklara destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 17:01

Öğrenciler çeşitli etkinliklerle elde ettikleri yaklaşık 45 bin lirayı İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Onkoloji Servisi’ne kanserli çocukların tedavisinde kullanılacak cihaz için bağışladı.

Haberin Devamı

Sosyal sorumluluk projeleriyle daha önce yatılı bir okulun tiyatro sahnesini yenileyen öğrenciler, bu yıl da kanserli çocuklara destek verdiler. MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsünde 21 Mayıs’ta gerçekleşen birçok etkinlikten elde edilen gelirle İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Onkoloji servisine kanserli çocukların tedavisinde kullanılacak cihaz alınacak. Sosyal sorumluluk projesi MEF Dayanışma Günü bu yıl ilk defa bir satranç turnuvasına da ev sahipliği yaptı. Problem çözme becerileri gelişmiş, planlı hareket eden öğrenciler MEF Dayanışma Günü ve Satranç Turnuvası’nda buluştu. Organizasyona İstanbul genelindeki okullardan 47 takım, 200 satranç sporcusu ve aileleri katıldı. Hummel firmasının da sponsor olduğu turnuvanın ödül töreninde ise dereceye giren öğrenciler sürpriz ödüllere sahip oldu.

Haberin Devamı

Geçen yıllarda gerçekleştirilen etkinliklerde elde edilen gelirle bir yatılı okulun tiyatro sahnesi yenilenmiş ve öğrencileri için akıl oyunları alınmıştı. Bu yıl ise elde edilen ortalama 45 bin liralık gelir kanserli çocuklar için kullanılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!