Müdür okulu tek başına boyuyor

Güncelleme Tarihi:

Müdür okulu tek başına boyuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 12:22

Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Kirkilli Mahallesinde bulunan Kirkilli Ortaokulu Müdürü Fatih Tümen, görev yaptığı okul binasını eğitim öğretim dönemi öncesi tek başına boyuyor.

Haberin Devamı

Safranbolu ilçesine bağlı Kirkilli Mahallesinde 63 öğrencinin eğitim gördüğü Kirkilli Ortaokulu, Müdür Fatih Tümen tarafından boyanıyor. Yaklaşık dört yıldır Kirkilli Ortaokulunda görev yapan Tümen, çocukların yeni eğitim yılında temiz ortamlarda derslerini yapmak için eline aldığı fırçayla okulun yıpranmış olan duvarlarını boyadı. Boya işini babasından öğrenen ve çocukların sağlıklı ve temiz ortamlarda eğitim görmesi için kolları sıvayan Tümen, okulun tadilat işlerinde de yardımcı oluyor.

Okulun imkânlarının kısıtlı olduğunu belirten Tümen, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, boya yardımında bulundu. Bizde yaz döneminde öğrenciler yokken, yeni eğitim ve öğretime hazırlık  açısından sınıflarımızı boyamaya başladık. Sınıflarımız bitmek üzere. Yeni ders yılında çocuklar temiz, nezih ortamlarda derslerini yapacaklar” dedi.

Haberin Devamı

Tümen, geçtiğimiz  mart ayında Safranbolu Kaymakamlığı’nın desteği ve Safranbolu Müze Kent  Motosiklet Kulübü üyeleri tarafından bir çalışma yaptıklarını söyleyerek, “Eski iki binamız var 1969 ve 1971 yılı yapımında. Dış cephe çok kötüydü. İki binanın dışlarını güzel bir şekilde boyadık ve güzel bir görüntü oluştu. Yine aynı kulüp üyeleri yardımıyla okulumuza kütüphane kazandırdık. Kitap temininde, rafların yapımının kazandırılmasını sağladık. Okulumuz taşıma merkezli bir okul. 63 öğrencimiz vardı geçen yıl ki eğitim ve öğretim yılında. Mahallemize TOKİ konutları yapıldı. Buradan baya öğrenci geleceğini düşünüyoruz. Telefonla arayanlar var. 100 öğrenciyi bulacağına inanıyorum. Yeni öğrencilerin gelmesiyle başarılarımız artacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!