Miniklerden yıl sonu gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Miniklerden yıl sonu gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 17:21

İstanbul’da özel bir eğitim kurumunda anaokulu öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenledi.

Haberin Devamı

Karnelerin dağıtılmasına ve yaz tatilinin başlamasına sayılı günler kala, okullarda yıl sonu gösterileri yapılıyor. Finlandiya modeli eğitim sistemini uygulayan Fidol Okulları kampüslerindeki anaokulu öğrencileri de yıl sonu gösterilerini tamamladı.

Koşuyolu Fidol Anaokulu’nda, yıl sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen piyano resitalinde, Fidol Okulları Müzik Bölüm Başkanı da olan piyano öğretmeni Asude Cemre’nin öğrencileri, hazırladıkları şarkıları ailelerine sunma fırsatı yakaladı. Koşuyolu Fidol Anaokulu kız öğrencilerinden oluşan ‘Balerin Kediler’ bale grubu, bale öğretmenleri Esin Mişiel’in önderliğinde bale gösterisi düzenledi. Yine etkinlikler kapsamında anaokulu öğrencilerinden kurulu ‘Fidol Dansçıları’ dans grubu, modern dans öğretmenleri Hakan Tayoğlu’nun liderliğiyle hazırladıkları dans gösterisiyle, ailelerinden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Okulların kurucusu Faik Birgül, yeni eğitim yılının yeni heyecanlara gebe olduğunu belirterek, özellikle Koşuyolu ve civarındaki öğrenci velilerini, erken kayıt için uyardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!