Lisenin tadilatını müdür yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Lisenin tadilatını müdür yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2014 13:25

Kozlu İmam Hatip Lisesi Müdürü Enes Şenol, görev yaptığı okulu yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlamak amacıyla işçi gibi çalışıyor.

Haberin Devamı

Şenol, yeni eğitim-öğretim yılına okullarının temiz girmesini istediğini belirterek, her şeyin devletin imkanlarıyla yapılmaması gerektiğini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin okulların ihtiyaçlarını karşıladığını ifade eden Şenol, "Okulumuzda tahrip olan sıralarımız var, onları öğleye kadar emanet aldığımız zımpara makinesiyle zımparalıyorum. Öğleden sonra ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün verdiği boyalarla sınıflarımızı boyuyoruz. İmkanlarımız boyacı veya tamirci tutmaya elvermiyor, tamir işleri de elimizden geliyor. Ben de öğleye kadar sıraları, öğleden sonra sınıfları boyuyorum. Yeni eğitim-öğretim yılına kadar okulu hazır etmeye çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"5 bin liralık tasarruf"

Şenol, okulun üç katlı ve 10 derslikli olduğunu vurgulayarak, tadilat işlerinde çalışarak 5 bin liralık boyacı masrafından kurtulduklarını anlattı.

Haberin Devamı

"Amatörce ama yine de işimizi temiz yapıyoruz" diyen Şenol, “Devletimize de böylece 5 bin liralık tasarruf ettirmiş oluyoruz. Aynı şekilde sıraların tamiratını Mesleki Eğitim Merkezimiz yapıyor ancak o da çok zaman alıyor. Zonguldak'ta yaklaşık 400 okul var. Bu okulların sıralarını zımparalamak ve temizlemek zaman alıyor. Dolayısıyla zaman kısıtlı olduğu ve okullar açılacağı için bu işi kendimiz yapıyoruz" dedi.

Kayıt için gelen öğrenci ve velilerin kendisini zımpara ve boya yaparken gördüğünde oldukça şaşırdıklarına işaret eden Şenol, "Okulumuza gelenler 'böyle müdür görmedik' diyor. Bu, şaşılacak bir şey değil. Bu okullar bizim. Her şeyi devletten beklemeye gerek yok. Elimizden bir şey geliyorsa yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!