İzmir’de kış okulları zamanı

Güncelleme Tarihi:

İzmir’de kış okulları zamanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2018 15:37

Yaz ve kış okulları, öğrencileri geleceğe hazırlıyor. Ekim ayı itibariyle derslere başlayan kış okullarının kayıtları devam ediyor. Öğrenciler burada spor, sanat, robotik, müzik gibi alanlardan faydalanabiliyor.

Haberin Devamı

İzmir’de kış dönemi okulları, eğitime başladı. Kültür Spor, Sanat ve Robotik kursları, Bahçeşehir Koleji’nin İzmir’deki dört kampüsünde kış dönemi çalışmalarına başladı. Program öğrencilere akademik, sosyal ve sportif alanlarda kazanımlar sağlamayı amaçlıyor. Spor, bilim ve sanat temelli kış okulları, tüm öğrencilerin katılımına açık.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Alanında uzman eğitmen ve antrenör kadrosuyla ekim ayı itibarıyla derslere başlayan kış okulunun kayıtları devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik spordan sanata, robotikten müziğe uzanan geniş bir yelpazede programın sunulduğu kış okulları, Bahçeşehir Koleji Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe ve bu yıl öğretime başlayan İzmir 50. Yıl Kampüsleri’nde sürdürülüyor. Birinci ve ikinci sömestr olarak iki etapta gerçekleşecek programlar 9 Haziran’a kadar sürecek. 5-7, 8-10 ve 11-14 yaş grubuna yönelik hazırlanan programlarda öğrenciler; yüzme, jimnastik, basketbol, voleybol, futsal, masa tenisi, tenis, görsel sanat atölyesi, müzik, Robotik, P4C, yaratıcı drama, dans, satranç başta olmak üzere çeşitli aktivitelerle keyifli zaman geçirirken akademik ve sosyal yönden kazanımlarını pekiştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!