İyi Örnekler Konferansı, ‘Merak Edenler’i bir araya getirecek

Güncelleme Tarihi:

İyi Örnekler Konferansı, ‘Merak Edenler’i bir araya getirecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2019 11:29

16. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, 'Merak Edenler' temasıyla 13 Nisan'da yapılacak ve 75 iyi örnek sunumunu ağırlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da konferansın açılışında bir konuşma yapacak.

Haberin Devamı

Eğitim Reformu Girişimi (ERG) tarafından, Sabancı Vakfı ve Sabancı Üniversitesi’nin desteğiyle düzenlenen 16. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, 13 Nisan'da Sabancı Üniversitesi’nde yapılacak. 56 ilden başvuru alan konferans, uygulamalarıyla çocukların dünyasını değiştiren öğretmenlerin fikirlerini görünür kılacak. 23 ilden 75 eğitimde iyi örnek sunumuna ev sahipliği yapacak.

'Merak Edenler' temasıyla, öğrenmenin en önemli bileşenlerinden biri olan merakın eğitimle ilişkisinin ele alınacağı konferansta açılış konuşmalarından birini de Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yapacak. Ayrıca, ERG’nin Türkçe’de merakı olumlayan bir atasözü olmamasından yola çıkarak yürüttüğü sosyal medya kampanyasının çıktısı olan Merak Atasözleri Kitabı da konferans günü eğitimcilerle ve Bakan Selçuk’la paylaşılacak. Konferansta iyi örnek sunumlarının yanı sıra Anne Çocuk Eğitim Vakfı, Ashoka Türkiye, Başka Bir Okul Mümkün ve Öğretmen Ağı tarafından gerçekleştirilecek özel oturumlar ve 24 atölye de yer alacak. 'Merak Edenler Anlatıyor' başlığı altında ise farklı konuklar tarafından ilham veren konuşmalar gerçekleşecek.

BAKMADAN GEÇME!