İşte iletişimde yılın gençleri

Güncelleme Tarihi:

İşte iletişimde yılın gençleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2007 00:00

İletişim öğrencilerini desteklemek amacıyla Aydın Doğan Vakfı’nın düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması’nın 19’cusunda dereceye giren pırıl pırıl gençler, ödüllerini aldılar. 24 üniversiteden 787 öğrencinin katıldığı yarışmada en çok ödülü Selçuk Üniversitesi, en çok birinciliği ise Yeditepe ve Anadolu Üniversitesi elde etti.

Haberin Devamı

ÖDÜL TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

ÖDÜL ALANLARIN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

AYDIN Doğan Vakfı’nın iletişim öğrencilerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği Genç İletişimciler Yarışması’nın 19’uncusunda yazılı, görsel, radyo, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı ana dallarında dereceye girenlere ödülleri, düzenlenen törenle dağıtıldı. 24 üniversiteden 787 öğrencinin 671 çalışmayla katıldığı yarışmada en çok ödülü 11 dereceyle Selçuk Üniversitesi, en çok birinciliği dörder birincilikle Yeditepe ve Anadolu Üniversiteleri elde etti. Hilton Convention Center’daki törende ödülleri, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Doğan Vakfı Başkanı Aydın Doğan, Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu ve Hürriyet Başyazarı Oktay Ekşi verdi.

Haberin Devamı

ANLAMLI PROJE

Korhan Abay’ın sunduğu törende konuşan Devlet Bakanı Başesgioğlu, Aydın Doğan ve Aydın Doğan Vakfı’nı sosyal sorumluluğu ağır basan yarışmayı geleneksel hale getirerek her yıl daha üstün performansa taşıdıkları için teşekkür etti, "İletişim fakültelerindeki bu gençlerin hem yaratıcılıklarını sektöre aktaran, hem de onlara istihdam sahası açan bu proje gerçekten çok anlamlı" dedi.

EĞİTİME YATIRIM

Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı da, yarışmanın, geleceğin iletişimcilerini destekleme çalışmalarının bir parçası olduğunu söyleyerek, Türkiye’de medya sektörünün en büyüğü olan Doğan Grubu’nun

/images/100/0x0/55eb11dcf018fbb8f8a91102
sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan Aydın Doğan Vakfı’nın çalışmalarının büyük bir kısmını eğitim alanındaki yatırımların oluşturduğuna dikkat çekti.

Başarının fotoğrafı

Dereceye girenlerin okullarına da teşekkür plaketi verilen tören sonrası, öğrenciler, öğretim üyeleri ve protokol fotoğraf çektirdi. Kokteylin ardından öğrenciler DJ Murat Uncuoğlu eşliğinde eğlendi. Ödül törenine Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Aydın Doğan Vakfı Başkanı Aydın Doğan, İstanbul Valisi Muammer Güler, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner de katıldılar.

Haberin Devamı

YAZILI DALDA ÖDÜL ALANLAR

Jüri: Fikret Ercan’ın başkanlığında Ali Acar, Doğan Akın, Hasan Çakkalkurt, Yalçın Çınar, Necdet Doğan, Emre İskeçeli, Ertuğrul Mavioğlu, Emre Oral, Tufan Türenç ve Esat Yılmaer.

Haber: 1. Emek Değirmenci,

2. Ferrah Poyraz, Hacer Persidat, Özlem Sevgi,

3. Serkan Değirmenci, Sinem Siklon.

Röportaj:

1. Melike Boztilki,

2. Abdülkadir Balcı,

3. Koray Altınbıçak, Metin Aktaş

Araştırma-İnceleme: 1. Candeğer Muradoğlu,

2. Neslihan Soysal, 3. Arzu Er, Merve Taver, Tülin Bacaksız

Fotoğraf: 1. Alev Durmuşoğlu,

2. Ayşegül Aktaş,

3. Selçuk Şamiloğlu

Magazin Haberciliği: 1. Sabiha Kaynak, Sevgi Güleç, Ömer Kocaman,

2. Selda Gezgen,

3. Sevda Uluğ

Spor Haberi:

1. Çağrı Börekçi,

2. Yeliz Öz,

3. Coşan Göksel, Yonca Karatoprak

Gazete Mizanpajı: 1. İbrahim Arklan, Pelin Aydemir, Fadime Şimşek, 2. Şahin Çakmaklı, Mert Civeleker, 3. Turan Berker Akdevelioğlu.

Dergi Mizanpajı: 1. Arda Aktaş,

2. Cemila Oruç,

3. Raşid Sadıkov, Fatih Kurt, Mahmut Dokgöz, Semih Akdemir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!