İstanbul Erkek Lisesi’ne yeni müdür

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Erkek Lisesi’ne yeni müdür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 13:46

Türkiye’nin önemli eğitim kurumlarından olan İstanbul Erkek Lisesi’nin müdürü değişti. Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, İstanbul Erkek Lisesi’nin yeni müdürü oldu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en önemli eğitim kurumladından İstanbul Erkek Lisesi’nin müdürü değişti. Kısa bir süre önce görevinden ayrılan Hikmet Konar’ın yerine Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal getirildi. Güldal haberi Twitter hesabından duyurarak Kabataşlılara şöyle veda etti: 

“Sevgili Kabataşlılar; evim, yuvam, her şeyim Kabataş Erkek Lisesi’ndeki görevimden bir başka güzide kurumumuz İstanbul Erkek Lisesi’ne yine müdür olarak atanmam sebebiyle ayrılıyorum. Hoşçakalın.”

İstanbul Erkek Lisesi’ne yeni müdür

Fatih Güldal kimdir?
1978 doğumlu Fatih Güldal, ilk ve orta öğrenimimi Bursa’da tamamladı. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nü kazandı ardından 2000 yılında aynı üniversitenin Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü’nde yüksek lisans programına başladı. 2003 yılında ‘Fetihten Osmanlılara Kadar Sinop Şehri’nin Tarihi’ teziyle mezun oldu. 2000 yılından beri çeşitli kurumlarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. Fatih Güldal, 2015 Ağustos ayında Kabataş Erkek Lisesi’ne müdür olarak atanmıştı.

BAKMADAN GEÇME!