İSG sınav sonuçları az önce açıklandı! İşte sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

İSG sınav sonuçları az önce açıklandı İşte sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2019 09:27

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında yetkinlik belgesi sahibi olmak isteyenlerin katılım gösterdiği sınavın sonuçları, 19 Haziran Çarşamba günü sabah saatlerinde ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. İşte, İSG sonuçları ve puan hesaplama süreci hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İSG sonuçları, günün ilk saatlerinde birçok vatandaşın araştırdığı konular arasında yer alıyordu. Türkiye'nin bazı noktalarında gerçekleştirilen İSG sınavının sonuçları, ÖSYM'nin değerlendirmesini tamamlamasının ardından Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden yayımlandı. İşte, İSG sınav sonuçları ve detaylı bilgiler

İSG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 2019-İSG 1. Dönem sınav sonuçları, 19 Haziran Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. 

SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSG PUANLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Değerlendirme, her sorunun değeri aynı olmak üzere 100 puan üzerinden yapılacaktır. Adayların doğru cevap sayısı ham puanı olacaktır. Aşağıdaki formül kullanılarak adayların 100 üzerinden puanları hesaplanacaktır:

Haberin Devamı

İSG sınav sonuçları az önce açıklandı İşte sorgulama ekranı

Testteki Toplam Geçerli Soru Sayısı, iptal edilen soru/sorular çıkarıldıktan sonra kalan soru sayısıdır.

İş Yeri Hekimliği sertifika alanı ile İş Güvenliği Uzmanlığı sertifika alanlarında sınava giren adayların sınavda başarılı sayılabilmeleri için 70 ve üzerinde; Diğer Sağlık Personeli sertifika alanında sınava giren adayların ise sınavda başarılı sayılabilmeleri için 60 ve üzerinde bir puan almaları gerekmektedir.

BAKMADAN GEÇME!