İki ile yeni milli eğitim müdürü

Güncelleme Tarihi:

İki ile yeni milli eğitim müdürü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 11:48

Adıyaman ve Erzurum il milli eğitim müdürlüklerine yeni atama yapıldı. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü ise Salih Kaygusuz atandı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Erzurum ve Adıyaman il milli eğitim müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı. Buna göre, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz oldu. İki yıldan bu yana Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Mete Kızılkaya’nın Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’ne daire başkanı olmasından dolayı boşalan koltuğa Ahmet Alagöz getirildi. Kilis Milli Eğitim Müdürüyken Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Alagöz’ün daha önceden Adıyaman Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yaptığı da öğrenildi.

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın Sinop’a atanmasından sonra boşalan bu göreve ise Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı. Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu olan Salih Kaygusuz, 2015 yılından beri Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Salih Kaygusuz’un hafta içerisinde görevine başlayacağı bildirildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!