Hopa’ya yeni anaokulu

Güncelleme Tarihi:

Hopa’ya yeni anaokulu
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:48

Şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 32'nci anaokulunu Artvin'in Hopa ilçesine bağlı Kemalpaşa beldesinde açtı.

Haberin Devamı

Artvin Valisi Kemal Cirit, Kemalpaşa İlkokulu bahçesi yanındaki 2 derslikli anaokulunun açılış töreninde, derneğe öncülük eden Gülben Ergen'i eğitime katkılarından dolayı kutladı.     

Sanatın ve sanatçının Türk toplumunun gelişmesine yaptığı katkıya değinen Cirit, "Sizin bu güzel farkındalık oluşturan çabanıza gönülden teşekkür ediyoruz. Hem derneğinize hem de sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda, özel ve sanat yaşantınızda başarılar diliyorum" dedi.     

Gülben Ergen de okulun açılışı için yağmur altında bekleyen öğrenciler ve velilere teşekkür ederek, "Bugün dernek olarak 32'nci anaokulumuzu Hopa Kemalpaşa beldesinde açıyoruz. Çok mutluyuz. Açılışını daha önce yapacaktık ama bugüne kısmet oldu" diye konuştu.     

Anaokulunu Hopa'nın akıllı, başarılı, duyarlı ve yürekli kadınlarına emanet ettiğini dile getiren Ergen, "Çocuklar Gülsün dediğimiz okulumuzu siz annelere emanet ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Okul öncesi eğitimin önemi, değeri ve farkındalığıyla çıktığımız bu yolda mücadelemiz hiç bitmeyecek" dedi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından okulun açılış kurdelesini Vali Cirit, Gülben Ergen, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci birlikte kesti. Ardından Vali Cirit, Ergen'e plaket verdi.     

Kemal Cirit ve Gülben Ergen, daha sonra 100 öğrencinin eğitim alacağı okulu gezdi.     

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!