Gönüllü öğretmenlerden çocuklara oyun alanı

Güncelleme Tarihi:

Gönüllü öğretmenlerden çocuklara oyun alanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 13:26

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde gönüllü öğretmenler çocuklar için oyun alanı yaptı.

Haberin Devamı

Siverek’in çeşitli okullarında görevli bir grup gönüllü öğretmen, Dicle Mahallesi’nde bulunan Gülabibey İlkokulu’nun bahçesine oyun sahası alanı düzenlenerek eğitici oyun alanları çizip boyadı. Gülabibey İlkokulu Müdürü Mehmet Aydın şunları söyledi:

"Okulumuzda görevli olan iki öğretmenin fikriydi. Bizde idaremiz gerekli desteği verdik. Okul bahçemize çocuklarımızın eğlenirken öğreneceği çeşitli oyun alanları oluşturduk. Bugün burada sadece okulumuzun öğretmenleri değil, ilçemizde çeşitli okullarda görevli olan gönüllü öğretmenler tarafından yapılan bu anlamlı davranış nedeni ile tüm gönüllü öğretmenlerimize ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

İki gün süren çalışmaların ardından okul bahçesinde bulunan basketbol sahası ve potaları boyanarak çocukların mevsimleri ve ayları kolay öğrenmesi için eğlence alanları düzenlendi. Çalışmaların sona ermesinin ardından sabah okula gelen çocuklar büyük sürpriz yaşadı. Gönüllü öğretmenler çalışmalarının değişik mahallelerdeki okullarda devam edeceğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!