Gençlere özel sektörden kariyer fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Gençlere özel sektörden kariyer fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 11:11

Bir e-ticaret platformu tarafından öğrenci ve yeni mezunlara yönelik düzenlenen kariyer projesi TalentHub sonuçlandı. Etkinliğe katılanlar ve derece alanlar iş yaşamını daha yakından tanıma  fırsatı buldu.

Haberin Devamı

E-ticaret platformu n11.com’un ‘TalentHub’ adıyla düzenlediği, kariyerini yazılım alanında ilerletmek isteyen tüm 4’üncü sınıf, yeni mezun, yüksek lisans/doktora öğrencisi veya iş hayatında en fazla bir yıl deneyimli adaylara açık kariyer projesi sonuçlandı. 1.731 başvuru arasından seçilen 19 adayın 13-14 Mayıs arasında düzenlenen yazılım kampında yazılım fikirlerini kodlayarak rekabet ettikleri projede ‘Noksanlar’ grubu birinci oldu. Firmanın bu alanda gerçekleştirdiği ilk etkinlik olma özelliğini taşıyan yarışmanın birinci takımı ödülünü n11.com CEO Won Yong, Jo’dan alırken, takım Güney Kore’nin en büyük e-ticaret şirketi 11st.co.uk’yi yerinde görme fırsatı kazandı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

1.731 başvuru arasından başarıyla geçen 19 katılımcı iki gün boyunca Grand Hyatt’ta düzenlenen kampta n11.com ekibi tarafından verilen projeyi hayallerindeki gibi kodladı. Yazılım ekibinden mentorlarla fikir alışverişi yapan katılımcıların projeleri firmanın insan kaynakları ve bilgi teknolojileri yöneticilerinin bulunduğu jürinin değerlendirmesinden geçti. Kampa katılan öğrencilerin firmada kariyer fırsatı da elde ettiği yarışmanın ilk üç grubu ödüllendirildi. Birinci olan takım ‘Noksanlar’, Güney Kore’nin en büyük e-ticaret şirketini yerinde görme fırsatı elde ederken, ikinci olan grup ‘The Last Code Bender’ üyelerinin her biri 1.111 TL, üçüncü olan ‘Snakes’ grubunun her bir üyesi ise n11.com’dan 555 TL değerinde kupon kazandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!