Gaziantep ve Diyarbakır’a yeni kampüs

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep ve Diyarbakır’a yeni kampüs
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2019 16:13

Gaziantep’te 1.100; Diyarbakır’da ise 1.500 öğrenci kapasiteli kampüs kuruluyor. 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrenci alacak kampüslerin öğretmenleri Ankara’dan getirilecek.

Haberin Devamı

Nesibe Aydın Okulları, 2019-2020 eğitim-öğretim yılına iki yeni kampüsle başlayacak. Gaziantep ve Diyarbakır’da kurulacak olan 2 bin 600 kapasiteli bu okulların öğretmen ve yöneticileri Ankara’dan getirilecek deneyimli eğitimcilerden oluşacak.

‘CEO’LAR YETİŞECEK’
Nesibe Aydın Başkan Vekili Mirkan Aydın, hâlihazırda Türkiye’nin beş ilinde; dokuz eğitim tesisi ve 1.000 öğretmenin yer aldığı kadroyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Önümüzdeki yıldan itibaren Türkiye’nin doğudaki iki büyük ilinde fark yaratacak yeni kampüsü faaliyete geçireceklerini belirten Aydın, Gaziantep ve Diyarbakır’ın, nitelikli insan gücüne en çok ihtiyaç duyan illerin başında geldiğini anlattı.

Mirkan Aydın konuşmasına şöyle devam etti:
“Öğrencilerimizin akademik bilgileri, yabancı dil hâkimiyetleri ve çalışma alışkanlıklarıyla bölgedeki büyük işletmelere CEO, yönetici ya da uzman olarak katkı vermelerini hedefliyoruz. Gaziantep kampüsünün yapımı son aşamaya geldi. Bu aydan itibaren kampüs gezilerine veliler de katılabilecek. Okulun, 1.100 öğrencilik kontenjanı olacak. Prensip gereği ilk yıl için kontenjanın sadece yüzde 30’u kadar öğrenci alacağız. Diyarbakır kampüsü nün öğrenci kapasitesiyse 1.500. Burası büyük bir eğitim tesisi ve fiziki koşulları itibariyle kentin en donanımlı okulu olacak.

Haberin Devamı

Gaziantep ve Diyarbakır’a yeni kampüs

ÖĞRETMENLER ANKARA’DAN GELİYOR
Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, iki öğretmen tarafından kuruldu ve kurumun en önem verdiği unsur, öğretmen nitelikleri. Ankara’daki kıdemli yönetici ve öğretmenlerin, açılacak okullara atanmasıyla kadronun önemli bir kısmı, kurumun deneyimli eğitimcilerinden oluşacak.”

BAKMADAN GEÇME!