GeriEğitim Gastronomide başarı hikayeleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gastronomide başarı hikayeleri

Gastronomi yükselen iş sektörlerinden biri. Üniversiteler de bu alanla ilgili çalışmalarını yoğunlaştırdı. İstanbul’da özel bir üniversitede yapılan seminerle gastronomideki başarı hikayeleri ve zorluklar konuşuldu.

Gastronomide başarı hikayeleri

Gastronomi son yıllarda en gözde alanlardan biri. İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nin birlikte düzenlediği konferans alanda önde gelen isimleri bir araya geldi. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haydar Özpınar’ın moderatörlüğünü yaptığı “Gastronomide Başarı Hikâyeleri” konulu konferansta konuşmacılar mesleki alanda yaşadıkları zorlukları ve başarı hikâyelerini anlattı.

Arcadia Bağları Kurucusu Zeynep Arca Şallıel, Sahan Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan ve Eataly Zorlu Yönetici Şefi Claudio Chinali sektörlerinde yaşanan gelişmelerin yanı sıra markalarının başarı hikâyelerini seyircilerle paylaştı.


Yorumları Göster
Yorumları Gizle