GeriEğitim Gastronomi uzmanları Bolu’da buluşacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gastronomi uzmanları Bolu’da buluşacak

Bir özel meslek yüksekokulunun katkısıyla düzenlenen 3’üncü Cittaslow Türkiye Eko-Gastronomi Kongresi bu yıl Bolu Göynük’te yapılacak.

Gastronomi uzmanları Bolu’da buluşacak

Cittaslow Türkiye Eko-Gastronomi Kongresi, 29-30 Haziran’da Göynük’te gerçekleşecek. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ve Göynük Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek olan kongreye konuk konuşmacılar katılacak.

TEMEL İLKE ‘İYİ-TEMİZ-ADİL’
Kongre’de çevresel sürdürülebilirlik ilkelerine uyulduğunda toplumun sosyo-kültürel ve ekonomik olarak da gelişebileceğini savunan Yavaş Hareketi’nin sürdürülebilir gastronomi açısından temel ilkelerini içeren ‘İyi-Temiz-Adil’ uygulamaları ‘Miras Mutfaklar’ ölçeğinde tartışılacak. Katılımcılara Cittaslow, Göynük Mutfağı’nı workshoplarla tanıtacak. Kongrede ‘Miras Mutfaklar’ın mutfak gelenekleri, sürdürülebilirlikleri, kültürel boyutları, yerel kimliği gibi konular yer alacak.


Yorumları Göster
Yorumları Gizle