Fethiye’de dil okulu

Güncelleme Tarihi:

Fethiye’de dil okulu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 09:36

Fethiye’de dil okulu açıldı. 26 dersliği ve kampus içinde 160 kursiyerin konaklayabileceği bir İngilizce eğitim yerleşkesi olan okulda öğrenciler günün yarısı ana dili İngilizce olan dil uzmanlarıyla konuşacak. Diğer yarısında da sosyal aktiviteler yaparken eğitim alacak.

Haberin Devamı

Dil eğitimi artık sorun olmaktan çıkacak. Doğayla iç içe geniş kampusu bulunan Mentora Language Schools’un ‘Mentora Fethiye’ adıyla kurduğu okul, 26 dersliği ve kampus içinde 160 kursiyerin konaklayabileceği bir İngilizce eğitim yerleşkesi. ‘Mentora Fethiye’de günün yarısında ana dili İngilizce olan dil uzmanlarıyla konuşma ağırlıklı eğitim verilirken diğer yarısında da sosyal aktiviteler ve spor faaliyetleri sunuluyor. Eğitim uzmanlarının çoğu CELTA ve TEFL sertifikalı. Öğrenciler ‘TOEFL’ ve ‘IELTS’ gibi sınavlara da hazırlanıyor.

Fethiye’de dil okulu

Okulun en önemli özelliklerinden biri, kampusta 8-16 yaş arasında öğrencilerin konaklamasının sağlanması. 16 yaş üstü kursiyerlere ise Fethiye’de yaşayan İngiliz ailelerin yanında konaklama fırsatı tanınacak. Mentora Fethiye kurucusu Essum Aslan, “Türkiye’de dil eğitimi anlamında çok özel bir iş yapmaya başlıyoruz. Mentora Language Schools çok özel işler yapan bir dil eğitim markası” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ise şunları söyledi:  “Mentora Fethiye dil öğretimi açısından bir okuldan daha ötesi. Özel tasarımı ve imkânlarıyla tam bir dil eğitim kampusu ve köyü. Sağlık ve deniz turizminin ötesinde Mentora markasıyla bir eğitim turizmi başlatmayı planlıyoruz. Fethiye kampusunda dünyanın her yerinden gelen öğrenciler bir eğitim turizmi akımı da başlatacak. Ülkemiz doğal güzellikleri ve iş imkânlarıyla öne çıktığı gibi bu alanda da dünyada kendinden söz ettirecek.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!