FATİH projesine uluslararası ödül

Güncelleme Tarihi:

FATİH projesine uluslararası ödül
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 09:53

FATİH Projesi, İtalya'da düzenlenen 3’üncü Uluslararası İnterdisipliner Eğitim Konferansı'nda (ICOINE 2014) "Yılın Eğitim Bilim Katkı Ödülü"nü aldı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Dinçer Ateş, ICOINE Konferansı'nın İtalya'nın Milano şehrinde 29-31 Ekim tarihleri arasında düzenlendiğini söyledi.

Konferansta, "Yılın Eğitim Bilim Katkı Ödülü"nün, eğitim, araştırma ve uygulama sürecindeki başarılarından dolayı Eğitimde FATİH Projesi'ne verildiğini bildiren Ateş, "Ana hedefi eğitimde disiplinler arası yeni eğilimleri tartışmak ve sunmak olan konferansın danışma kurulu, farklı ülkelerden gelen 50'den fazla akademisyenden oluşuyor. Konferansta yapılan atölye çalışmaları ve sunulan e-kitap olarak ve dört ayrı dergide yayımlanıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91’inci yıl dönümünde aldığımız ödülden dolayı çok mutluyuz."

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı adına verilen ödülü almak için Milano'ya gittiklerini dile getiren Ateş, FATİH Projesi'nin alt yapısı, etkileşimli tahtası, tableti ve içerikleriyle uluslararası ortamda çok önem verilen bir proje olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!