Eski mezunlar yenileri yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Eski mezunlar yenileri yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 16:58

Vakıf üniversitesinin düzenlediği mezuniyet törenine, iş hayatında önemli yerlere gelmiş olan eski mezunlar da katıldı.

Haberin Devamı

Üniversitelerde mezuniyet heyecanı devam ediyor. Yeditepe Üniversitesi’nin bir hafta süren mezuniyet etkinlikleri 7 Temmuz'da yapılan törenle sona erdi. Törene Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Avrupa Birliği Uzmanı Özge Kotan, Tıp Fakültesi Mezunu Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Dr. Erdoğan Kocayiğit, Fizik Bölümü Mezunu UNITEST Yönetim Kurulu Başkanı Baha Kılıç, İşletme Bölümü mezunu Sem Plastik Genel Müdürü Orhan Göçer, Uluslararası İşletme Yönetimi Almanca Bölümü Mezunu Bosch and Control Expert’ten Berk Göltepe, İşletme Bölümü mezunları Turna.com Kurucusu Abdülkadir Kırmızı ve Tbank Yöneticisi Hakkı Yıldırmaz, Mimarlık Bölümü mezunları A2 Tasarım’dan mimar Aydın Avunduk ile mimarlar Tolgay Keskin ve Tarık Emre Kırhallı ile Eczacılık Fakültesi mezunu Celgene İsviçre Farmakovijilans Operasyonel Bölge Lideri Burçin Özcan da katıldı. Yeni mezunlara plaket verilirken onları yalnız bırakmadılar.

Haberin Devamı

Yeditepe Üniversitesi Kurucu ve Onursal Başkanı Bedrettin Dalan törende yaptığı konuşmada, “Bu üniversitenin sahibi hepimiziz. Ben buranın sahibiyim evet ama manevi sahibiyim. Bu manevi sahiplik, doğrudan büyük Atamızın ruhunun burada yaşatılmasından geliyor. Bir insanın yaşayıp yaşamaması, bir tek şeye bağlı: Onu hatırlayan son insan ölünce o da ölür. Türk milleti varoldukça, Yeditepeli varoldukça Atatürk yaşayacak” dedi.  

Mütevelli Heyeti Başkanı Yusuf Akgün de, öğrencilerin aldıkları eğitimin gelecekte çok önemli başarılara imza atmalarında ön ayak olacağını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl ise, “Hiçbir zaman kimsenin sizleri umutsuzluğa sürüklemesine izin vermeyin” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!