Engelli çocukların dilekleri gerçek olacak

Güncelleme Tarihi:

Engelli çocukların dilekleri gerçek olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2018 10:37

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kuyumcukent yönetimiyle 'Bir Dileğim Var' sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Haberin Devamı

Engelli çocukların ve gençlerin hayallerini gerçekleÅŸtirmek içinÂÄ°stanbul Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü ve Kuyumcukent ortaklığında 'Bir DileÄŸim Var' sosyal sorumluluk projesi baÅŸlatıldı. Kuyumcukent'te düzenlenen etkinlikle engelli çocuk ve gençler kendileri için özel hazırlanan kartlara dileklerini yazdı. Kartlara yazılan dilekler Ä°l Milli EÄŸitim Müdürlüğü, Kuyumcukent esnafı, ziyaretçisi ve çalışanları tarafından 10 gün içerisinde gerçekleÅŸtirilecek.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, engelli gençlerin hayallerini gerçekleştirmenin kendileri için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirterek projenin hayata geçirilmesinde emek verenlere teşekkür etti.

İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Halaç ise engelli gençlerin toplumun her alanında olması gerektiğini belirterek, toplumsal farkındalık oluşturmak için her zaman sosyal sorumluluk projelerini destekleyeceklerini ifade etti. Halaç, proje kapsamında 500 engelli öğrencinin dileğini gerçekleştireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Etkinlik, engelli çocukların gösterilerinin ardından dilek kartlarının hayırseverler tarafından çekilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı.

BAKMADAN GEÇME!