Eğitim Teknolojileri Konferansı 21 Mart’ta

Güncelleme Tarihi:

Eğitim Teknolojileri Konferansı 21 Mart’ta
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2015 16:18

Türkiye Özel Okullar Birliği 2. Eğitim Teknolojileri Konferansı’nı 21 Mart’ta Beykent Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde düzenliyor. 21. yüzyıl eğitim teknolojilerinin konuşulacağı konferansa birçok eğitimci, uzman ve yönetici katılacak.

Haberin Devamı

Türkiye Özel Okullar Birliği Başkan Yardımcısı Nurullah Dal, Eğitim Teknolojileri Konferansı ile yurtdışındaki önemli etkinliklerin Türkiye’de bir örneğini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Eğitim Teknolojileri Konferansı eğitimde teknoloji kullanımına yönelik iyi örneklerin paylaşılmasını, eğitim teknolojilerini derslerinde kullanmak isteyen öğretmenlerin farklı projeleri inceleyebilmelerini ve meslektaşları ile paylaşımda bulunabilecekleri bir platform oluşturmayı amaçlıyor.

Türkiye genelinde 2 bini aşkın öğretmenin katılacağı ETP15’de bu yıl 8 konferans ve 250 eş zamanlı sunum yer alacak. Öğretmenlerin kendi deneyimlerini paylaşacağı ETP15’de öğrenciler de sunumlar gerçekleştirecek.

2 bine yakın eğitimci katıldı
İlki geçtiğimiz yıl Türkiye’nin farklı illerinden resmi ve özel okullardan 1.800’ü aşkın katılımcıyla gerçekleşen konferansta, okul sahipleri, idareciler, akademisyenler, yöneticiler, karar vericiler ve öğretmenler yer aldı. Katılımcılar konferans alanındaki stantlarda eğitim teknolojileri alanında hizmet veren birçok firma ve okulla bir araya gelme fırsatı buldu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!