Eğitim öğretim çalıştayı düzenleniyor

Güncelleme Tarihi:

Eğitim öğretim çalıştayı düzenleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 10:20

Düzce Üniversitesi 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde ‘I. Fakülte ve Yüksekokullar ile Meslek Yüksekokulları Eğitim-Öğretim Çalıştayı’ düzenliyor.

Haberin Devamı

Düzce Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü; eğitim-öğretim faaliyetlerinin mevcut durumunu değerlendirmek amacıyla 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde, I. Fakülte ve Yüksekokullar ile Meslek Yüksekokulları Eğitim-Öğretim Çalıştayı düzenliyor. Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilecek programa, Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Enstitüleri, Yüksekokulları ve Meslek Yüksekokullarının Yöneticileri, Bölüm Başkanlıkları, Anabilim Dalı Başkanlıkları, paydaş sanayi kuruluşları ve öğrenci temsilcileri katılacak.

Çalıştay öncesinde; müfredat programları, öğretim elemanı kadroları, fiziksel kapasite ve ders araç gereçleri gibi konularda, güçlü ve iyileştirmeye açık yönlerin değerlendirileceği toplantılar yapılacak. Toplantıların sonrasında düzenlenecek çalıştayın ilk günü olan 22 Mayıs’ta Düzce Üniversitesi’nin tüm fakülte ve yüksekokullarına yönelik oturumlar gerçekleştirilecek. 23 Mayıs tarihli çalıştayın ikinci gününde enstitüler ile ilgili oturumlar düzenlenecek, üçüncü ve son günde ise Düzce Üniversitesi Meslek Yüksekokulları’na yönelik düzenlenecek oturumlarla eğitim alanına ilişkin görüşler aktarılacak. Oturumlar sonrası grup raporlarıyla birlikte çalıştay sonuç raporları hazırlanarak görüş ve önerilerin sistematik bir şekilde dikkate alınması amaçlanıyor.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!