Eğitim-Bir-Sen'in yeni genel başkanı Ali Yalçın

Güncelleme Tarihi:

Eğitim-Bir-Senin yeni genel başkanı Ali Yalçın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2015 09:35

Eğitimciler Birliği Sendikası’nın (Eğitim-Bir-Sen) 5’inci Olağan Genel Kurulu’nda, genel başkanlığa Ali Yalçın seçildi.

Haberin Devamı

Sendikanın yeni genel başkanı Ali Yalçın, seçim sonuçları açıklandıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, “Birbirimizin asla rakibi olmadık. Bu yarışta çıkan sonuca göre, bize sorumluluğu tevdi ettiniz. Bu sorumluluğun altından kalkmak, bunun hakkını vermek, sendikamızı vakti kuşanarak zirveden yeni ufuklara taşımak için bundan sonra hizmetinizde, emrinizde olacağız” dedi. Sendikalarının, daha ileriye gidebilecek, daha büyük işler yapabilecek, insanlık için daha faydalı çalışmalara imza atabilecek güçte olduğunu ifade eden Yalçın, bunu hep birlikte yapacaklarını belirtti.
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Adayı Ahmet Özer ise Genel Kurul’un demokrasi şöleni halinde geçtiğini vurgulayarak, “Ali Yalçın başkanlığında oluşturulan yönetime başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin. Oy veren, vermeyen tüm delegasyona teşekkür ediyorum. Bu davaya gönül veren tüm dava erlerini saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu. Memur-Sen Genel Başkan Vekili Günay Kaya da kardeşliğin ve dostluğun baki olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
“5’inci Olağan Genel Kurulumuz kardeşliğe ve dostluğa sahne oldu. 81 ilden kalkıp geldiniz, bu şölene ortak oldunuz. Bugün ayrı gayrımız yoktu, sadece demokratik bir yarış vardı. O yarışımız bugün itibarıyla bitmiştir. Eğitim-Bir-Senimizdeki kardeşlik, irilik, dirilik devam edecektir. Seçim sonucu eğitim çalışanları ve Türkiye için hayırlı olsun.”

Haberin Devamı

Seçim sonucuna göre yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Ali Yalçın (Genel Başkan), Latif Selvi (Genel Başkan Vekili), Mithat Sevin (Genel Başkan Yardımcısı/Mali İşler), Ramazan Çakırcı (Genel Başkan Yardımcısı/Teşkilatlanma), Şükrü Kolukısa (Genel Başkan Yardımcısı/Basın ve İletişim), Atilla Olçum (Genel Başkan Yardımcısı/Eğitim ve Sosyal İşler), Hasan Yalçın Yayla (Genel Başkan Yardımcısı/Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!